Cura de sucuri si cruditati

Cura de sucuri si cruditati 


Sucuri de cruditati



      Principalele cantitati necesare pentru o persoana adulta care pot fi administrate intr-o zi  sunt:

  • Morcov 50 ml de suc
  • Telina 200 ml suc
  • Varza alba cruda 150 ml suc
  • Castravete 90 ml suc
  • Pastarnac (radacina) 90 ml suc
  • Patrunjel (radacina) 60 ml suc
  • Gulie 30 ml suc
  • Laptuca (salata) 30 ml suc
  • Sfecla rosie 50 ml suc
  • Mere 250 ml suc
  • Cartofi 30 ml suc
   Sucurile respective se administreaza alternativ in functie de scopul urmarit si de tipul tratamentului urmarit si de toleranta corpului fiecaruia.

   Curele cu sucuri de fructe si cruditati se administreaza astfel:
  1. Sucul de sfecla nu se amesteca cu ale sucuri si se bea simplu in limita a 50 de ml zilnic
  2. Sucul de mere se bea intre mese respectiv aproximativ la orele 10 si 16 in limita a 250 ml suc
  3. Sucul de cartofi se bea imediat cum este preparat ca sa nu inceapa sa se oxideze dar fara a fi amestecat cu alt tip de suc
  4. In boala Hondkin si in leucemie , se poate marii cantitea de suc de sfecla rosie , ajungandu-se pana la 450 ml de suc de sfecla rosie zilnic
  5. Suc de andive 90 ml zilnic
  6. Pentru ulcer , gastrite si colite , sucurile pot fi combinate din morcov , telina , varza alba cruda si castravete.
  7. Pentru bolile de nervi se mareste cantitatea de suc de telina pana la 230-300 ml suc zilnic

   Pentru bolile metastazice , cu dureri mari , se vor folosi numai sucurile care sunt tolarate de organism. 
   Sucurile nu se pastreaza de pe o zi pe alta.
   La copii intre 6-14 ani se va administra 1/2 din dozajul unui adult , copiilor de pana in 6 ani se administreaza 1/4 din zona administrata unui adult


Niciun comentariu: